11 Mayıs 2017 Perşembe

Macera yaşamak ister misin?


Hazine avcılığı günümüzde de var desem ne düşünürsün? Hem de basbayağı haritalarla, koordinatlara aranılan gerçek hazine kutuları.
 Günümüzdeki Geocaching oyunu tam olarak bu amaca hizmet ediyor. Şimdi sana biraz bahsedeceğim ve kulağa ne kadar eğlenceli geldiğini fark edeceksin.

 Öncelikle bu oyun günümüz şartlarına uygun olarak, GPS ile oynanıyor. Elindeki akıllı telefonlardan girip oyunu indirebilirsin. Ya da Buradaki Siteye girerek de bölgende olan kutuları arayabilirsin.

 Bu kutuların içinden tabii ki gerçek altınlar çıkmıyor.. Daha çok bir not defteri, bir kalem, bir de küçük hediye. Not defteri ile kalem, ne zaman gelip bu kutudan ne aldığını ve yerine ne bıraktığını yazman için. Hediye ise asıl hazinemiz!

 Kutuların içinden şişe kapağı bile çıkabilir ancak bizim asıl hazinemiz bu oyunu oynarken yaşadığımız macera hissi olacak. Maceraya atılmadan önce yapman gereken belirttiğim siteden koordinatları telefonunuza almak. Tabi play store'dan falan da oyunun uygulamalarını indirebilirsin.

 Ardından telefonunu, çantanı, içeceğini, yiyeceğini, yerine koyacağın hediyeyi yanına almak. Durumu daha heyecanlı kılmak için tam bir hazine avcısı donanımları da alabilirsin!

 Ne bırakmak istediğin de tamamen sana kalmış ancak lütfen şişe kapağı bırakma. :d Bunun yerine oyuncak, bileklik, sevimli hediyelik eşyalar.. Hayalgücüne güveniyorum.

Kolay gelsin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder