14 Mayıs 2017 Pazar

League Of Legends

 Repliklerini, müziklerini dinlemekten; cosplayer'larını, animasyonlarını izlemekten keyif aldığım ancak oynama konusunda hiç heveslenemediğim oyundur, League of Legends. Hatta canım sıkıldıkça açar karakterlerinin kurgularını okurum, kostümlerine bakarım.


 Yine de bir iki ay oynadıktan sonra beni sarmamıştı. Oyunun kötü olmasından değil tabii ki, sonuçta kötü olsa bile bunu belirtemem. O kadar tutkunu varken haksızlık olur.. Zaten oyunlar da müzik türleri gibi; kimisi oyunun mübtelası olsa da kimisi hiç keyif almaz.
 Gel gelelim bu yazı da bahsedeceğime. Oyunu tanıtmayı düşünmüyorum blog'umda. Çünkü dediğim gibi, bir iki ay oynadım sadece ve daha oyunu kavrayamadım bile. Kim bilir, belki de bu yüzden ısınamamışımdır daha.

 Yine de LoL hakkında sevdiğim bir kaç şeyi paylaşacağım. Kısaca oyundan bahsetmek gerekirse, takım savaşlarının yanında 1v1'de oynanabilen, stratejik bir rol yapma oyunu.
 Bir sürü karakteri ve bir sürü hikayesi var. Aynı zamanda sürekli güncellenmesi yönüyle de dinamik, online bir oyundur diyebiliriz.

Bir sonraki yazımı, hemen bu tanıtımın ardından paylaşacağım. İyi eğlenceler dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder